04 September 2011

Episod 8: Raya kombo

Posted by Tengku Nadhirah at 8:11 PM 0 comments

31 August 2011

Episod 7: 2 Syawal

Posted by Tengku Nadhirah at 10:35 PM 0 comments
Rumah Terbuka batch
+
ziarah rumah adek2


30 August 2011

Episod 6: 1 Syawal

Posted by Tengku Nadhirah at 9:53 PM 1 comments

29 August 2011

Episod 5: Tabahku di Irbid [Salam Perantauan]

Posted by Tengku Nadhirah at 10:23 AM 4 comments
SALAM AIDILFITRI 1432H

Khas buat keluarga tercinta di Malaysia, saudara mara, sahabat handai, rakan kenalan..
Maaf zahir & batin


Tidak lupa juga buat adik2 gedoitss:
Hurin, 'Ainul, Alya, Didi, Cik Ti, Shafiqah

dan juga untuk cik Q
^___________^

28 August 2011

Episod 4: Tabahku di Irbid [Kuih Raya]

Posted by Tengku Nadhirah at 2:52 PM 4 comments

Alhamdulillah setelah bertungkus-lumus selama 3 hari berturut-turut, akhirnya projek siap juga akhirnya.
PROJEKK???!
Projek membuat kuih raya laa.. hehe =)
Ini merupakan kali pertama buat kuih raya dengan tangan sendiri.
Sebelum-sebelum ni, hanya jadi tukang bakar kuih je di rumah.
Tahun depan boleh laa ganti ma buat kuih raya plak. Anakmu ni sudah advance.. haha~

Projek ni dibantu oleh sod.
Thanx a lot sod! Sanggup bersengkang mata kerana kuih raya. hik3!




5 jenis kuih berjaya dibuat =)


Semperit of loves.. Ingatkan susah, rupanya senang je.. Feveret kak kelly ni =)


Marmar carries. 1st time buat. hiasan tak lawa sangat. baru nak praktis. yang ni pun sama, ingatkan susah, rupanya senang. kesian sod sampai dah x larat berjaga semata-mata buat kuih ni. hehe


Biskut cornflakes. Simple and delicious.


Honey cornflakes & Almond london.
Cabaran membuat almond london time nak celup coklat masakan tu, habis comot papercups.. hehe




Tahun ni WIAM tak buat open house pun. almaklum laa, tinggal berdua je. Takde feel nak ber'open house' sangat. Sape2 nak datang beraya, datang je laa. Mari makan kuih raya je laa ye
^_______^


25 August 2011

Episod 3: Tabahku di Irbid

Posted by Tengku Nadhirah at 4:53 AM 3 comments
Episod 3:

24.08.11

Kali ni iftor batch melibatkan semua warga MEP7 yang 'konon2' tabah di Irbid

dan juga meraikan hari jadi sahabat, Shahidatunnur =)


20 August 2011

Episod 2: Tabahku di Irbid

Posted by Tengku Nadhirah at 10:59 PM 6 comments
Episod 2

 

Hamba di Jalanan Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting